Таро прогноза за 21-27 Август   Овен Таро прогноза за 21-27

...
Таро прогноза за 21-27 Август
  Овен Таро прогноза за 21-27
Коментари Харесай

Таро прогноза за 21-27 Август

 infomax-logo-50-15-HW

Таро прогноза за 21-27 Август

 

Овен

 Късметче за вашата зодия Овен

Таро прогноза за 21-27 Август за Овен:

Четворката пентакли ви предизвиква да мислите финансово и да спестявате отговорно. Овните или пестят всяка стотинка, или харчат пари за разнообразни недомислени покупки. Намерете баланс в това, измислете тактика и се придържайте към нея.

Телец

 Късметче за вашата зодия Телец

Таро прогноза за 21-27 Август за Телец

Вашата карта тази седмица е Двете жезли. Пред вас се откриха нови благоприятни условия, само че не е моментът да действате импулсивно. Обмислете деликатно всички предложения и изберете това, което е в действителност значимо за вас. Но можете да излезете от зоната си на комфорт, с цел да научите и изследвате нови неща.

Близнаци

 Късметче за вашата зодия Близнаци

Таро прогноза за 21-27 Август за Близнаци

Двете пентакли символизира постигането на естетика в живота. Тази седмица би трябвало да извършите крачка обратно и да подредите целите си. Като знаете защо в действителност желаете да изразходвате времето и силата си, можете да намерите решение, което ще се отърве от проблемите и ще донесе триумф във всички области на живота.

Рак

 Късметче за вашата зодия Рак

Таро прогноза за 21-27 Август за Рак

Асото мечове демонстрира, че мозъкът ви ще бъде по-ясен тази седмица. Ако ви се коства, че някой ви мами, тогава през този интервал истината сигурно ще бъде разкрита и вие ще видите всичко със личните си очи. Погледнете обстановката от друг ъгъл.

Лъв

 Късметче за вашата зодия Лъв

Таро прогноза за 21-27 Август за Лъв

Кралицата на пентаклите се грижи всички да са нахранени, къщата да е в ред и да отделят задоволително време на фамилията и околните си. Ако имате проблеми, не се опасявайте да помолите другите за помощ. Семейството постоянно ще поддържа и слуша.

Дева

 Късметче за вашата зодия Дева

Таро прогноза за 21-27 Август за Дева

Принцесата на чашите ви предизвиква да се върнете към времето, когато сте били безстрашни и уверени. Може би минали събития са ви създали затворени и не желаете да показвате възприятията си, с цел да се предпазите от болежка. Но по този метод можете да се отдалечите от всички наслади на живота. Не позволявайте на предишното да повлияе отрицателно на бъдещето ви.

Везни

 Късметче за вашата зодия Везни

Таро прогноза за 21-27 Август за Везни

Асо пентакли демонстрира, че тази седмица ще имате доста благоприятни условия да подобрите финансовото си положение. Ако има проблеми в работата или вложенията не са се изплатили, тогава е моментът да поправите всичко. Действайте самоуверено!

Скорпион

 Късметче за вашата зодия Скорпион

Таро прогноза за 21-27 Август за Скорпион

Кралят на чашите значи улегналост и надзор. Картата ви припомня за прочувствена зрялост, в случай че сте имали неприятни събития, които са ви повалили малко. Може да сте се затворили, с цел да не изразявате страсти, само че си коства да отворите сърцето си, с цел да се освободите от болката.

Стрелец

 Късметче за вашата зодия Стрелец

Таро прогноза за 21-27 Август за Стрелец

Петте мечове алармират, че назрява спор в избрана област от живота ви и скоро може да възникне борба. Може да се изкушите да спечелите разногласието непременно, само че помислете за следствията. В опит да докажете, че сте прав, може да кажете или извършите неща, за които по-късно ще съжалявате.

Козирог

 Късметче за вашата зодия Козирог

Таро прогноза за 21-27 Август за Козирог

9 мечове демонстрира, че сега страдате от някаква загуба или отчаяние. Този стрес ви тежи и може да почувствате, че в никакъв случай повече не можете да бъдете същият. Отделете време за себе си и се пробвайте да се излекувате и извършите с нови сили и сила. Трябва да продължите напред и да се развивате.

Водолей

 Късметче за вашата зодия Водолей

Таро прогноза за 21-27 Август за Водолей

Тази седмица би трябвало да прекратите връзки, които не ви доставят наслаждение. Осмицата чаши демонстрира, че ще бъде мъчно, изключително тъй като сте вложили доста време и старания в тази връзка. Но би трябвало да се направи, тъй като по този начин стоиш на едно място.

Риби

 Късметче за вашата зодия Риби

Таро прогноза за 21-27 Август за Риби

Петте чаши демонстрират, че сте си разрешили да останете в положение на отчаяние и страдание. Въпреки че болката, която изпитвате, е същинска, не можете постоянно да останете в този режим. Съсредоточили сте се върху неуспехите и грешките си, само че по този метод няма да съумеете и няма да сте щастливи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР